woensdag 15 februari 2017

Een nieuw autosnufje op de markt

Wat houdt dit nieuw autosnufje eigenlijk in?

Met dit toestel in je auto zul je je rijgedrag kunnen bijhouden en je rijstijl verbeteren. Je zult hierdoor ook internet in de auto hebben, een hotspot genoemd, omdat je je gsm verbind met het toestel en dat toestel geeft dan de wifi.




Ik vind dit persoonlijk heel erg handig omdat ik niet zo vaak in de auto zit, maar als ik dan eens een autorit doe, is het vaak eentje van enkele uren.

 In een auto zitten is eventjes gezellig, praten met de vrienden of familieleden.Maar na een uurtje ben je wel uitgepraat en is het handig als je eventjes sociale media kan checken of een berichtje kan sturen.

Wat ook handig is, ookal haal ik er op dit moment nog geen voordeel uit, is het feit dat het veel dingen automatisch zou doen voor u : zoals betalende parkeerplaatsen afrekenen, of bijhouden op welke plekken je al bent geweest 




Link naar het artikel :
Linkje 

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende artikel
Liefs Caro

1 opmerking:

  1. De vooruitgang staat niet stil ... alles wat de mens vooruit helpt kunnen we maar beter gebruiken, zolang het geen eilandjes van ons maakt ... want: zou je niet meteen geneigd zijn om je facebook te checken? Zou het gesprekje van een uurtje er dan nog zijn??

    BeantwoordenVerwijderen