woensdag 22 februari 2017

Onterecht geweigerd door geloof

Waarom is deze man geweigerd om met zijn klas naar Amerika te gaan?

is dit niet ongelofelijk? Deze man is geweigerd gewoon door zijn geloof. Door Trump zijn nieuwe regel kan deze man die is opgegroeid in Engeland en helemaal géén link heeft met terrorisme niet naar Amerika. Deze man genaamd Juhel Miah is een leerkracht wiskunde. Hij ging met zijn klas op een leerrijke uitstap naar Amerika. 

Is dit nu rechtvaardig? Is dit nu hoe onze wereld er vanaf nu gaat uitzien, op basis van ons geloof beslissen of je wel of niet een land binnen mag. Een geloof dat geen link heeft met terrorisme. Het is gewoon te gek voor woorden dat dit nu de manier is van handelen. Ik was heel zeker dat deze wet niet echt ging worden uitgevoerd, maar hij wordt dus wel uitgevoerd. 

Ik vind het heel erg voor deze man dat hij niet mee mocht naar Amerika. Ik heb ook het filmpje bekeken dat hij op sociale media postte, en het doet me echt pijn hoe Juhel Miah behandeld werd. 

Hier is de link dat verwijst naar de twitterpagina van de persoon die dit online heeft gezet. Linkje

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende artikel
Liefs Caro

woensdag 15 februari 2017

Een nieuw autosnufje op de markt

Wat houdt dit nieuw autosnufje eigenlijk in?

Met dit toestel in je auto zul je je rijgedrag kunnen bijhouden en je rijstijl verbeteren. Je zult hierdoor ook internet in de auto hebben, een hotspot genoemd, omdat je je gsm verbind met het toestel en dat toestel geeft dan de wifi.




Ik vind dit persoonlijk heel erg handig omdat ik niet zo vaak in de auto zit, maar als ik dan eens een autorit doe, is het vaak eentje van enkele uren.

 In een auto zitten is eventjes gezellig, praten met de vrienden of familieleden.Maar na een uurtje ben je wel uitgepraat en is het handig als je eventjes sociale media kan checken of een berichtje kan sturen.

Wat ook handig is, ookal haal ik er op dit moment nog geen voordeel uit, is het feit dat het veel dingen automatisch zou doen voor u : zoals betalende parkeerplaatsen afrekenen, of bijhouden op welke plekken je al bent geweest 




Link naar het artikel :
Linkje 

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende artikel
Liefs Caro

dinsdag 7 februari 2017

De toekomst is voor de vrouwen

Waarom is feminisme nodig?

Vrouwen hebben jammer genoeg nog altijd niet dezelfde rechten als mannen. En dat is niet eerlijk. Zo worden mannen nog steeds meer betaalt als vrouwen, en worden vrouwen nog steeds zwakker beschouwd.

 Feminisme betekent helemaal niet dat vrouwen het belangrijkste geslacht zijn. Het betekent dat vrouwen en mannen gelijk moeten worden behandelt. Dit is nog altijd niet zo, en daarom moeten wij vrouwen, ons verzetten tijdens protestmarsen zoals de womens march op 21 januari. Het was zo hartverwarmend om te zien dat er ook mannen waren die mee deden met deze mars, en dat is volgens mij de bedoeling. Mannen en vrouwen die samenwerken voor een samenleving die voor ons beide leefbaar is.




Hillary legt in dit filmpje ook uit dat de toekomst aan de vrouwen is, het is ook de eerste kee dat ze officieel spreekt sinds de eedaflegging van Trump.


Link naar het artikel : http://newsmonkey.be/article/75780 


Dankjewel voor het lezen en tot het volgende artikel
Liefs Caro

donderdag 2 februari 2017

Vanaf Juni eindelijk geen extra kosten voor 4G in het buitenland.



Waarom willen zoveel mensen ook in het buitenland altijd bereikbaar zijn? 



Dit komt doordat we zoveel op onze gsm's zitten dat we er geen weekje zonder kunnen. Het wordt vanaf 15 juni nog wat makkelijker en vooral goedkoper, want de hoge kosten zullen verdwijnen, en je zult gewoon dezelfde prijzen betalen die je betaalt als je in België bent, en dat vind ik heel erg goed, want in deze tijd is het heel belangrijk om (bijna) altijd bereikbaar te zijn.  

Wanneer ik op vakantie ga, is dit vaak alleen met mijn familie, en mis ik dus mijn vrienden. Daarom is het nu wel heel leuk dat ik nu dus ook mijn 3G kan aanzetten in andere landen terwijl ik op vakantie ben. Normaal gezien betaal je heel veel als je in het buitenland een berichtje stuurt of een telefoontje pleegt. Dit zal nu dus aan dezelfde tarieven zijn als je in België bent. Dit telt alleen maar in de Europese landen!

De link naar het artikel : http://newsmonkey.be/article/75566  


Tot het volgende nieuwsartikel!
Liefs Caro