woensdag 22 maart 2017

Je supporters bepalen deels je toekomst

Waarom zijn supporters of mensen die je steunen zo belangrijk?

Het is altijd heel belangrijk dat er mensen achter je staat wanneer je iets doet, zo krijg je motivatie en zal je niet snel geneigd zijn om te stoppen met je doel te bereiken

In dit artikel gaat het over de voetbalploeg Club Brugge die op dit moment de meeste supporters heeft, met daarna AA gent en Anderlecht. De voetbalclubs met de meeste supporters zullen beter scoren dan diegene die helemaal geen supporters hebben en die waar naar slecht geroepen wordt. 

Dit komt omdat mensen zich beter voelen wanneer mensen hun steunen bij het proberen te halen van doelen. Wanneer jij iets wilt bereiken, vindt je het waarschijnlijk ook leuker als mensen het toejuichen, in plaats van dat ze zeggen 'stop er gewoon mee, dat lukt toch nooit'

Dankjewel voor het lezen!

donderdag 16 maart 2017

Wanneer je doorzet is alles mogelijk


Waarom moet Ruslan Malinovsky doorstoten?

De Genk-middenvelder gelooft dat Racing Genk het even goed kan doen als Dnipropetrovsk, die twee jaar geleden de finale van de Europa League haalde.

Doorzetten is  heel belangrijk, het gebeurt bij duizenden mensen elke dag dat mensen willen stoppen met het achtervolgen van hun dromen. Dat kan een grote of kleine verandering zijn, bijvoorbeeld mensen die heel graag dokter worden, maar die hun jaar moeten overdoen door slechte punten. Zullen misschien stoppen omdat ze gedemotiveerd zijn en zo hun droom pauzeren of weggooien. 

Wanneer je graag schrijfster wilt worden, en je laat je boek lezen aan een uitgeverij en ze zeggen dat het niet goed genoeg is voor hun uitgeverij, dan geef je misschien ook op, ookal zijn er misschien vijf andere uitgeverijen die je boek wel willen publiceren

Het is dus altijd heel belangrijk om te blijven doorzetten, wanneer dit ook is, is dit met voetbal, school, vrienden of eender wat, blijven doorzetten. Op het einde krijg je waar je zo hard voor hebt gewerkt. 


Dankjewel voor het lezen en tot het volgende artikel
Liefs Caro

woensdag 8 maart 2017

power to the girls

Waarom bestaat internationale vrouwen dag (wat vandaag is)

zoals ik al in een eerder artikel had geschreven, waar ik het toen over feminisme had zei ik hoe belangrijk vrouwen wel niet zijn. Op dit moment is Trump een echte vrouwen 'hater' in mijn ogen. Hij denkt dat vrouwen minder waard zijn dan hem, en hij behandelt hen dan ook niet als personen, maar als objecten. Er zijn meerdere mannen die hetzelfde denken als Trump. Vrouwen zouden volgens hen niet dezelfde rechten mogen hebben, niet even veel betaalt krijgen en nog veel meer.

Gelukkig zijn er ook nog mannen die niet dezelfde mening delen met Trump. de Premier van Canada; Justin Trudeau is een feminist, hij behandelt mannen en vrouwen hetzelfde. En dat is hoe het zou moeten zijn. 

Op deze dag vieren we al de vrouwen. Denk maar is aan alle geweldige vrouwen in je buurt. Je mama, oma, buurvrouw, vriendinnen, tantes... heel veel van deze mensen hebben je mee opgevoed en geholpen tot de persoon die je op deze moment bent. 


                                                         Dus, apprecieer de vrouwen in je omgeving vandaag extra hard,          en zet ze vandaag maar in de bloemetjes, want ze verdienen het!




Hier is de link van de tweet die me inspireerde om dit te schrijven Linkje

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende artikel
Liefs Caro